REFERSENSER

ARTISTER

Shirley Clamp

"Väldigt bra uppstyrt & jag kände mig oerhört välkommen. Jag har ett härligt & stimulerande minne ifrån Norrlands Största Välgörenhetskonsert
i Skellefteå."

 

Sonja Aldén

"Markus har driv och mod och att han dessutom är musikalisk ger en extra fördel och trygghet för alla på scenen. Trevlig, lugn, trygg och mycket kompetent."

Mats Bergqvist

"Har haft turen att få genomföra ett antal projekt tillsammans med Markus & alla gånger har jag landat hemma med ett stort leende & ett varmt hjärta. Det är också lätt att imponeras av den brinnande energi & det hårda jobb som Markus lägger ner på varje liten del i evenemanget. Inget & ingen lämnas åt slumpen. En otroligt bra kille att jobba med & för helt enkelt!"

Joel Nunez

"I'm excited to work with NORTHEVENT. This company will open the doors to many talented artists and entertainers while providing professional events to a wide range of public! The future of entertainment is here!"

Lisa Miskovsky

"Att få medverka på er konsert mot Trafficking i Skellefteå den kvällen var något speciellt och fint! Att se alla hjälpas åt för en god sak glädjer mig!"

Lisa om medverkan i konsert mot Trafficking i Skellefteå 2017

FÖRETAGSLEDARE

David Jonsson

Eventansvarig - Skellefteå Kraft Arena

"Marcus utstrålar energi och fick hela gänget runt Välgörenhetsgalan 2019 att tillsammans uträtta stordåd. Marcus styrka i mina ögon är att med sitt positiva sätt få gänget runt sig att ryckas med i hans entusiasm. Marcus lyckas i mina ögon att få hela gruppen att vara delaktig och ha kul tillsammans."

Magnus Lindqvist

Chefsredaktör/Ägare

Megafonen.nu

"Min uppfattning av Markus är att han är en seriöst och noggrann arrangör som levererar det han lovat. Markus har även en förmåga att kunna skapa riktigt bra event med begränsade resurser."

Patrik Sundin
 

Egenföretagare Exeed

- Utbildar företagsledare

"Egenskaper en projektledare bör ha: Förmåga att förstå uppdraget, kunna tydliggöra syfte & mål för projektet, planera och följa upp aktiviteter, ha koll på budget & utfall gällande tid & pengar, hantera förändringar.

Markus har bevisat ett flertal gånger att han besitter dessa egenskaper. Han gör det dessutom med ett lugn som inger förtroende & trygghet. Jag kan varmt rekommendera Markus som projektledare."

Mathias Divert
 

Kårledare / Kapten

Frälsningsarmén Ske-å

"Markus är en väldigt driftig människa med ett tydligt entreprenörskap och ett visionärt tänkande. Jag kan varmt rekommendera Markus. Han levererar alltid kvalitet och håller det han har lovat."

Jenny Forslund

Evenemangsansvarig

Visit Skellefteå

"Markus är en väldigt lyhörd och engagerad arrangör. Han brinner för att engagera lokala musikförmågor och har genom året arrangerat flera lyckade välgörenhetskonserter, på både mindre och större arenor i Skellefteå."

REFERSENSER

Björn Edin
 

Umeå Audio

Norrlands Största 

Jag tycker Markus har ett vänligt och lösningsorienterat sätt.
Lyhördhet för våra tekniska ramar, som vi måste sätta upp.
Du har gott om energi.
Och vad jag kunde se, så fick du med din personal/frivilliga på ett fint sätt.

ljuduthyrningsfirma

Björn om samarbete i Skellefteå Kraft Arena 18 maj 2019

Erik Tilling

"Att samarbeta med Markus Nyström var en positiv bekantskap!
Seriös, trevlig och alltid steget före.
Ett eventbolag med själ och hjärta.”

Erik Tilling om Northevents Norrlands- turné med Erik Tilling & Joel Börjesson

FÖRETAGSLEDARE

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle